Politica de confidențialitate

Cine suntem

www.catalinaosipov.md – pagina oficială a brandului CATALINAOSIPOV, administrat de S.R.L CATALINA OSIPOV persoană juridică cu adresa fizica str. Albisoara 84/9, cod fiscal 1017600050262

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Cu cine partajăm datele tale

Datele tale pot fi partajate doar în cazul necesității de a livra comanda prin companii terțe. În acest caz se folosesc date de contact cum ar fi numele, prenumele, nr. de telefon, adresa de livrare.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ și toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Colectam prin intermediul paginii web, adresa de e-mail, nume și număr de telefon, necesare pentru înregistrarea, îndeplinirea și livrarea comenzii.
Categoriile de date prelucrate, în contextul relației noastre cu dvs., sunt numele, adresa de email, numărul de telefon și adresa livrării.

Shopping Cart