Cât de bine arată un set de lenjerie pe rafturile magazinului Nostru *Catalina Osipov* ! Pe cat de sexy si fina este lenjeria intima, pe atat de fragil si sensibil este materialul din care este confectionata. La fel de bine arată și după ce-l cumperi, dar probabilitatea ca acesta să arate la fel după ce-l supui câtorva spălări este destul de mică și apoi se mai pun și toate scăpările pe care s-ar putea să le comiți în îngrijirea lenjeriei intime.

Livrare în raza Chișinăului

  Livrarea în raza Chișinăului este gratuită, detaliile și locașia livrarii sunt discutate la telefon ( +373 69555253 ) sau prin mesaj pe pagina de instagram  instagram.com/catalina.osipov

Livrare pe teritoriul Moldovei

  Livrăm în toată Moldova prin intermediul serviciului poștal NOVA POSHTA Moldova.

  Costurile livrării le asumă clientul ( 50 – 70 mdl care sunt achitați la primirea coletului )

Cum faci comanda

Puteți lăsa comanda pe site sau prin intermediul unui mesaj direct pe pagina noastră de instagram.

Schimb și returnare

 În conformitate cu Hotărârea Guvernului Republicii Moldova № 1465 din 8 decembrie 2003, lenjeria intimă și articolele de ciorăpărie sunt incluse în ”Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare”, care nu pot fi returnate sau înlocuite cu produse similare de altă mărime, model, culoare și asamblare”. Respectarea legii nu este, în nici un caz, absurdă, dacă luăm în considerare cerințele de igienă și bunul simț. Restricţiile severe au ca scop protecţia drepturilor consumatorilor, lenjeria intimă fiind destinată doar pentru uz personal!

Produsul poate fi returnat su schimbat din următoarele motive:
  1. Comanda asamblată greșit.
  2. Produs necorespunzător/defect.
  3. Dacă comanda a fost asamblată greșit sau produsul prezintă defecte, cheltuielile pentru returnare vor fi suportate de vânzător. Restituirea contravalorii produsului se efectuează în decurs de 10 zile calendaristice.
Condiții de returnare/schimb:
  1.  În termen de 14 zile din ziua achiziționării.
  2.  Au fost păstrate intacte etichetele, logotipurile, sigiliile. Produsul nu a fost utilizat, nu și-a pierdut calitățile de consum.
  3. Cattle multiply said, void gathered winged given make herb first years.