Cum alegi pijamaua. 3 lucruri de care să ții cont.

1.Materialul trebuie să-l alegi să fie cât mai comod. Optează pentru stofe naturale.


Tipul de material din care este făcuta o pijama este primul dintre criteriile la care trebuie să te gândești atunci când o alegi. 

Dacă vrei o pijama pentru iarnă, vei alege un material mai călduros iar pentru vară unul mai răcoros.
Există diferite tipuri de materiale din care se poate face o pijama, unele mai groase, altele subțiri, unele sintetice, altele naturale. Dintre toate cel mai potrivit pentru o pijama este bumbacul deoarece permite trecerea aerului prin fibrele sale, lăsând pielea să respire. Pijamalele dintr-un material 100% bumbac, căruia în atelierul nostru îi este testată rezistența la frecare și spălare, înainte de a intra în procesul de producție.

2.Mărimea. De ce trebuie să ții cont? Alege mărimea standard?

 

Mărimea este foarte importantă atunci când vine vorba de a alege orice haină. În cazul pijamalelor e nițel mai diferit, recomandat este ca pijamaua să fie puțin mai lărguță pe corp. Preferabil este să fugi de modele lipite pe corp și să alegi lejeritatea. Trebuie să te simți comod în ea pe timpul nopții.

Pentru a avea un somn profund și odihnitor, piesele vestimentare mulate, strânse pe corp, care pun în evidență formele, trabuie lăsate pentru alte ocazii. Noaptea în patul tău în timp ce dormi, nu te vede nimeni, iar corpul este cel care trebuie să se simtă bine.

3.Modelul și culoarea. Aici poți da frâu liber imaginației. 

Ei bine aici deja venim noi cu sugestii. Dacă optezi pentru comoditate, nu ceda la capitolul tendințe. Clasicul în cazul dat va arăta mereu bine. Aici avem pijamaua din 2 piese, camașă și șorți/pantaloni. Vezi mai jos câteva sugestii din colecția Cătălina Osipov și adaugă în coș preferata ta.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *