Ce porți la plajă în 2021 ca să arăți trendy și senzuală. 5 musthave-uri!

CATALINAOSIPOV

A mai rămas doar o lună de vară și tu încă nu ai fost la plajă? În așa condiții alegerea costumului de baie trebuie să fie corectă și cu efect. Noi îți facem o selecție cu care nu vei da greș fie că alegi să faci băi de soare vara, toamna, iarna sau chiar în 2022. Prinde 5 trenduri care se mențin și în anul care vine.

Costumele de baie retro

Da, inspirate din moda anilor 60-80 costumele de baie retro sunt hitul verii. Îl aleg fetele îndrăznețe și cu mult bun gust. Costumele de baie vintage un must-have pentru acest sezon de vară. Fie că-ți petreci vacanța într-o zonă tropicală sau pur și simplu stai la piscină, un costum de baie cu talia înaltă va asigura un look modern, va ascunde toate defectele și va pune un accent wow pe talie. 

Costume de baie Animal print

Da, da e în TOP și în acest sezon. Costumul de baie animal print sfidează orice percepție HOT despre un look de plajă. Fă-ți apariția cu efect… accesorizează ținuta în primul rând cu atitudine.Se vorbește că printul animal transmite puterea purtătorului, dar și că acesta este asociat cu erotismul. Imprimeurile tradiționale de animale cu inspirație africană, cum ar fi leopard și zebra, ramân populare, în plus, în acest an, am observat o noua tendință cu unele imprimeuri mai neobișnuite, inclusiv fluturi și păsări.

 Costume de baie cu imprimeuri florale

Costumul deux-piece format din slip de baie și sutien își păstrează statutul de cel mai practic pentru femeile care doresc sa petreacă timp la soare. Dar dacă-i mai adaugi și un element floral, cu siguranță nu vei da greș, n-ai nici o șansă. Dacă-ți pare exagerat pe ambele piese, atunci liber poți opta pentru o parte monocromă care să se combine perfect cu imprimeul ales.

 Costume de baie cu ornamente deosebite

Boho-chic is back! Ne înebunesc aceste detalii, atrag atenția și te fac să te simți unică. De ce? Pentru că le găsești mai puțin în Mass Market și mai des în showroom-urile designerilor. Alegem cu încredere tot ce-nseamnă boho, hippie, așa că adoptăm și franjurile, fundele și alte ornamente inclusiv și la chiloței. Iar dacă există și costume de baie cu franjuri, de ce nu? Dacă nu-s exagerate.

CATALINAOSIPOV

Costumul de baie negru

Clasicul e întotdeauna în vogă. Alege un un costum din 2 piese cu un croi perfect pentru a prinde soarele din toate unghiurile. Bonus la toate mai primești și un look superb dacă alegi un sutien cu push-up în compoziție.

Deci fetelor, negrul e întotdeauna în topul preferințelor și aici chiar nu ai cum să dai greș.