Catalina Osipov

 Despre brand

Cătălina Osipov – Lace Lengerie este un concept curajos care a fost dezvoltat din multă pasiune pentru femeile care știu să aprecieze gustul estetic, sunt în căutare de sine, de personalitate și cele care știu să își aprecieze feminitatea proprie și stilul. Toate produsele semnate de către Cătălina Osipov sunt create din dragoste, combinând modele originale cu stofe delicate. Rezultatul? Lenjerie unică, pasională și plină de încredere în sine.

Toate lucrările sunt executate manual, din produse de calitate superioară, fapt care le oferă o durată de utilizare suficient de mare și o senzație plăcută pe pielea ta.

Indiferent dacă sunt pentru a fi purtate personal sau pentru a fi oferite în dar și a surprinde, produsele marca Cătălina Osipov – Lace Lengerie vor bucura posesoarea și îi vor reda acel aer de femme fatale. Pentru că lenjeria sexy acționează chiar și atunci când este ascunsă sub haine și știi doar tu de ea! Te simți mai sigură pe tine, mai feminină, mai elegantă și mai pasională. punând în evidență cele mai frumoase și senzuale laturi ale feminității acesteia. Adaugă sentimentul de confort și naturalețe și primești piesele de lenjerie Cătălina Osipov – Lace Lengerie.

 

Despre fondatoare

Fondatoarea brandului Cătălina Osipov – Lace Lengerie este chiar Cătălina Osipov! Fiind de mic copil pasionată de design vestimentar, visul ei pornește de la crearea de colecții inedite de haine pentru păpuși din bucăți de material din hainele mamei și bunicii.

Pasiunea s-a regăsit și pe parcursul următorilor ani când, la 16 ani, Cătălina a pășit pragul Colegiului Tehnologic și a descoperit profesia de design vestimentar din alt aspect. Cucerind din prima profesorii și devenind în scurt timp “fata blondă cu spiritul de designer în suflet”, Cătălina a îmbunătățit abilitățile sale, confirmând încă odată talentul său și demonstrând tuturor că are o imaginație bogată și este o fire extrem de creativă.

Visul ei a luat o pauză, când Cătălina, exact după absolvire, a devenit mămică. Însă noul statut i-a oferit și mai multă încredere și inspirație, iar primul model creat cu mâinile sale a fost un set de lenjerie pentru nașa sa, la aniversarea acesteia.

De aici visul ei a luat o cu totul altă întorsătură, fiind puse bazele a ceea ce astăzi se numește Cătălina Osipov – Lace Lengerie! Fondatoarea zice că proiectul este al doilea copil al ei, pe care îl iubește, pe care îl dezvoltă și prin intermediul căruia reușește să bucure zeci de femei și cupluri, ajutând posesoarele lenjeriei create de către ea să se simtă femei în adevăratul sens al cuvântului!

 

Despre echipă

Echipa Cătălina Osipov – Lace Lengerie este formată din cele mai aprige amazoane care luptă pentru frumos și feminitate. Toată echipa lucrează cu pasiune asupra fiecărui model de lenjerie în parte, creând piese originale și unice, care încântă, bucură ochii și depășesc orice limită și imaginație! Lucrăm cu suflet și doar cu stofe de calitate superioară, astfel încât pielea ta să se bucure de senzualitate și grație, atunci când vei purta produsele noastre.

Toată gama de lenjerie este creată ca să cucerească din prima și să bucure posesoarele ani la rând. Ceea ce creăm depășește conceptul de afacere! Este misiunea noastră și este responsabilitatea pe care ne-am asumat-o doar pentru ca să vedem schimbarea din ochii clientelor noastre, zâmbetele și admirația lor când probează ceea ce le oferim. Iar asta ne oferă suficientă energie și motivație să creștem și să ne dezvoltăm în continuare.