CATALINAOSIPOV

Femmes fatales și în același timp atât de gingașă, firavă și inocentă. 


Nu putem contesta efectul „wow” pe care îl are o piesă de lenjerie intimă din dantelă, mai ales în cel mai important moment din viața ta. Dincolo de factorul de seducție care este, ca întotdeauna, incendiar, ideea că porți  un articol atât de original în cea mai importantă zi din viața ta pur și simplu înnebunește. Potrivite mai ales pentru ședința foto dinaintea nunții, colecția capsulă „Bride to be”, conține 5 articole unicale.
Descoperă cele mai tentante modele în rândurile de mai jos!
Răsfață-ți simțurile cu cea mai fină dantelă în nuanță ivory din setul de mai jos. Cine ar bănui că sub rochia vaporoasă se ascunde o asemenea minunăție de sex-appeal?

Body-urile „Angel” îți va pune formele în evidență, subliniindu-ți pielea mătăsoasă. Poți alege între cel cu chiloței brazilieni sau cel cu șorț.

Corseturile sunt piesele de rezistență din colecție. Vei deborda de farmec și strălucire. Descoperă efectul WOW ce va arăta de-a dreptul irezistibil pe o mireasă, dar și pe o seducătoare înnăscută. Unde mai pui ca-ți reduce considerabil și din parametrii taliei.

Aprinde pasiunea cu o singură privire! Fii unică în ziua ta specială.    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *